پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

عارف: دغدغه دولت تثبیت قیمت کالا‌ها و خدمات است

معاون اول رئیس جمهور گفت: دغدغه دولت، تثبیت قیمت کالا‌ها و خدمات است، اکنون با آرامشی که ایجاد شده است، مردم امیدوار شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 15
کد خبر: ۲۵۷۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد رضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در «جلسه ستاد تنظیم بازار» که با محوریت نظارت بر بازار و راهبرد‌های دولت در جهت «ایجاد ثبات»، «پایدارسازی اقتصاد» و «بررسی سازو کار‌های قانونی برای اعمال نقش حاکمیتی دولت در ایجاد ثبات و کنترل بازار» برگزار شد، گفت: راهبرد دولت چهاردهم در چهارسال آینده، ثبات اقتصادی است و کالا‌های اساسی باید با قیمت عادلانه در اختیار مردم قرار گیرد، ما نمی‌توانیم نقش حاکمیتی دولت در تنظیم بازار را به دلایل مختلف و از جمله نظارت اصناف رها کنیم.

در این جلسه که عصر امروز با حضور وزرا و مدیران سازمان‌های ذیربط در حوزه تنظیم بازار برگزار شد، پس از بیان گزارش «سیر تحول سیاست‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه تنظیم بازار»، توسط وزیر صمت، اعضا بر ضرورت تنظیم بازاراقلام معیشتی اساسی که بر زندگی مردم به طور مستقیم اثرگذارند تأکید نمودند و بر این اساس، معاون اول رئیس جمهور، وزارت صمت و سازمان برنامه و بودجه و مدیران وزارتخانه‌ها ودستگاه‌های مربوط را موظف کرد تا به استناد قانون برنامه توسعه هفتم و با نگاه بلندمدت و با رویکرد «حداقل مداخله دولت»، نسبت به تنظیم آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوطه در این حوزه اقدام کنند.

آقای عارف دربخشی از این جلسه، با بیان اینکه عمرنزدیک به سه دهه «ستاد تنظیم بازار» بیانگر آن است که این ستاد انصافاً در مقاطعی موفق بوده است گفت:، اما واقعیت آن است که با تمام این موفقیت‌ها، در بحث نظارت ضعف داشته‌ایم که امیدواریم در دولت چهاردهم این ضعف‌ها برطرف شود.

وی افزود: ما اکنون در شرایط تحریمی قرار داریم و این در حالی است که راهبرد دشمن، بی ثبات سازی اقتصادی و ایجاد نارضایتی است و درچنین شرایطی ما بعنوان دولت و پیشانی حاکمیت باید ببینیم با چه سازوکاری می‌توانیم نقش حاکمیتی خود را به درستی اجرا کنیم تا مردم بتوانند زندگی خوبی داشته باشند.

معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت یارانه و ارز ترجیحی می‌دهد و بنابراین باید نقش حاکمیتی آن را بپذیریم که این نقش را در قالب دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها دنبال می‌کنیم، اما بحث اصلی این است که باید ضرورت ادامه تشکیلات ستاد تنظیم بازار و سطح دخالت دولت در تنظیم بازار را به طور مشخص تعیین کنیم و این در حالی است که فصل الخطاب ما قانون برنامه هفتم توسعه است.

آقای عارف افزود: دغدغه دولت، تثبیت قیمت کالا‌ها و خدمات است، اکنون با آرامشی که ایجاد شده است، مردم امیدوار شده‌اند و اگراعمال نادرستی باعث افزایش تورم و بی ثباتی قیمت‌ها شود مردم از ما می‌پرسند پس شعارهایتان چه شد؟

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه راهبرد دولت چهاردهم در چهارسال آینده، ثبات اقتصادی است و کالا‌های اساسی باید با قیمت عادلانه در اختیار مردم قرار گیرد، تاکید کرد ما نمی‌توانیم تنظیم بازار را رها کنیم، ما به اصناف احترام می‌گذاریم، اما آیا اصناف در نظارت بر قیمت‌ها توفیق کامل داشته‌اند؟/ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار